post

A Reg-Enor kúra alatt bizony sok kérdés felmerülhet benned. Az évek alatt hozzám érkező legfontosabb kérdéseket összegyűjtöttem, és szeretném megosztani veled azokat, amik a legfontosabbak a kúra idején.

Sajnos a Reg-Enorral kapcsolatosan millió blog van, mindenki a legjobb szándéka szerint próbál segíteni a kezdő Reg-Enorosoknak, de sajnos sok esetben olyan információk is felkerülnek az internetre, amik nem fedik a valóságot. Ha ezek alapján indulsz el az úton, bizony csalódni fogsz, mert lehet az a világ legjobb terméke, ha nem tartod be az előírásokat, akkor nem fog működni.

Reg-Enor gyorsinfó

Tej-tejszín-tejpor helyett próbáld ki a kókusztejet, vagy a rizstejet!
Fontos! A legjobb a házi készítésű, mert sajnos a boltban kaphatóak elég drágák, és tartalmazhatnak tiltott összetevőket, cukrot, egyéb növényi olajokat, stabilizátorokat.

Gyümölcsök közül csak citromot, lime-ot (zöldcitromot), fehér húsú grapefruitot korlátozás nélkül, továbbá gránátalmát – korlátozott mennyiségben – is fogyaszthatsz.

Édesítőszerek használhatóak tetszés szerint használható! A legjobb a stevia, és az
Fontos! Édesítőknél figyelj, hogy aszpartam mentes legyen!

Túró helyett próbáld ki a tojásfehérje túrót: TOTU-t! Az állaga, és az íze megtévesztően hasonlít a tehéntúróra, házilag is nagyon egyszerűen ellehet készíteni!

reg-enor

Hová küldhetem az ajándékaimat?
Reg-Enor csekklista a hűtődre
Reg-Enor nyomtatható szakácskönyv
Reg-Enor lapozós online szakácskönyv

reg-enor-ajandekok-csekklista-szakacskonyv

Keresztneved: *
Email címed: *

Adataidat bizalmasan kezeljük, nem küldünk Spam-et!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.