post

A Reg-Enor kúra alatt bizony sok kérdés felmerülhet benned. Az évek alatt hozzám érkező legfontosabb kérdéseket összegyűjtöttem, és szeretném megosztani veled azokat, amik a legfontosabbak a kúra idején.

Sajnos a Reg-Enorral kapcsolatosan millió blog van, mindenki a legjobb szándéka szerint próbál segíteni a kezdő Reg-Enorosoknak, de sajnos sok esetben olyan információk is felkerülnek az internetre, amik nem fedik a valóságot. Ha ezek alapján indulsz el az úton, bizony csalódni fogsz, mert lehet az a világ legjobb terméke, ha nem tartod be az előírásokat, akkor nem fog működni.

Reg-Enor gyorsinfó

Bármilyen állati zsírt fogyaszthatsz naponta 3 x 3 evőkanálnyit olvasztott: disznózsír, kacsazsír, libazsír, ghí – tisztított vaj. Kend a zsírt a pirítósra, vagy tedd a forró levesedbe, sült húsokra.
Figyelem! A kókuszzsír növényi, így nem fogyasztható!

Minden ételünket zsírral készítsük el, hogy biztosítsuk az epeürülést, mely elengedhetetlen a szervezet méregtelenítéséhez.
Figyelem! A zsír főzve káros, rántáshoz, dinszteléshez kevés zsírt használj.

Bármilyen húsfélét lehet fogyasztani (sütve, főzve, párolva). (Csirke, sertés, liba, kacsa, marha, vad, birka, nyúl, halak stb.)

Minimális mennyiségben kenyérféléket (rozs-, barna- és félbarna kenyér) pirítva fogyasztható.
Fontos! Nagyon figyelj oda, hogy ne tartalmazzon tiltott összetevőket pl: tejet-tejszármazékokat, cukrot, édesítőszereket, stabilizátorokat, tartósítószereket! A legjobb a kovásszal kelesztett kenyér!

reg-enor

Hová küldhetem az ajándékaimat?
Reg-Enor csekklista a hűtődre
Reg-Enor nyomtatható szakácskönyv
Reg-Enor lapozós online szakácskönyv

reg-enor-ajandekok-csekklista-szakacskonyv

Keresztneved: *
Email címed: *

Adataidat bizalmasan kezeljük, nem küldünk Spam-et!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.